Spectacular Pulpit Rock

Jeg gikk til Prekestolen mens det ennå var en sti som gikk opp dit. Nå er det nesten 4-felts hele veien. Ikke da. Min kone, meg og bikkja, Ludvig het han, gikk opp. Med ryggsekk på min rygg og kløv på Ludvig fikk vi med oss luksus nok til en teltnatt på fjellet. Vi overnattet litt innafor kanten (ca. 300m innafor) . Det gjorde at vi hadde denne naturperlen helt for oss selv utpå kvelden, og hele neste morgen. Ingen japanere med munnbind (altfor ren luft) og ingen tynnkledde amerikanske storbymennesker som fryste vettet av seg. Bare oss. Og det var fint. Alene i det spektakulære. Fint. Litt utpå seg det på med folk. Den gang syntes jeg det var mye folk der oppe. Da lå års gjennomsnittet på rundt 40.000.

I dag er det litt flere folk. Nærmere 300.000 hvert år. Gudd. Og dette gav meg ide til en ennå lettere måte å komme opp til platået på. I et lunt lite kreativt hjørne fikk vi med en kreativ uredd kunde,  Høydeteknikk. Han ønsket små filmer som promoterte firmaet og produktene sine. Lifter og heiser som får deg høyt opp.  Litt overdrivelse skader ingen. Og jeg har vært oppi en av de store liftene. Det er kanskje ikke like høyt som prekestolen, men allikevel. Høydeskrekken satte inn der og. Gøy med kunder som tør.

Første skissa; og litt fra opptakene.

prekestolen

Error
This video doesn’t exist

Trenger du lift, lei av dem;

https://hoydeteknikk.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s