En snøfin dag i skogen

slettehei_2_tommetanker

Voksentur til Settehei kan anbefales. Og på søndag tok vi den lange veien. 3 av oss. Og den lange veien ble faktisk litt lengre siden veiviseren viste feil vei en stund. Men mine turvenner tillgav meg. Og mens det regnet ved sjøen, snødde det lett og fint her oppe. 100 meter opp og litt inn befant vi oss. Fra Saga ovenfor Kvarstein tok vi turen innover til Slettehei. Vakker variert skog ikledd melisdryss fra oven. Jeg er glad jeg lever. Og jeg er glad jeg ikke trenger å fly til andre siden av jorda for å få de store opplevelsene. I grillbua der oppe et sted fikk vi tørka sko og sokker og stekt pølser samtidig. En kulinarisk opplevelse uten sidestykke. Det ble mer enn en mil som beina tusla rundt inni skogen der og noen og ellevetusen skritt ifølge min svoger. Well done og Takk for turen.

gunnar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s