Sylfie!

selfie_maya_tommetanker

Det var på tide å løfte mobilen, smile, holde inne magen, snu kameraet og knipse. En selfie som ikke var en selfie. For det var ikke bare meg i linsa. Jeg hadde med meg et stykke vakkerhetsforsterkende menneske. Min kone.  For i går tok jeg selfie med May-Sylvi. Det var kakedag i Knarrevikveien. Sa og Stian og Svigermor hadde dekket bordet og bakt kake. Maya hadde bursdag. I tillegg til alle hennes 142 nærmeste venners digitale gratulasjoner på facebook fikk hun også gratulasjoner analogt fra oss. Og i min lille virkelighet tror jeg de var best. Klem fra en 2 åring, en 7 åring, en 9 åring, en 30 åring og alle oss andre gjorde livet til sus og dus for kveldens dronning. Det ble en fin og kakemetta aften. Is med blåbær og vafler med krem. En stor kake som fort ble mindre, og god kaffe i koppen. Takk for dagen til hele familien og grattis Maya.

ikkespør_tommetanker.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s