Odasjampisommer

 

Se opp for boblene. Det bobler og bruser når bryggen tas i bruk. I tillegg til all sjøsprøyten og all anna sprøyt og vissvass den brygga må tåle så kom Oda med bobler på flaske. Og selv om jeg er korka lot hun seg ikke affisere av det. Hun løftet stemningen samtidig med korken som føyk opp til måkene. Og som den hardbarka kampsportutøveren hun er lot hun seg selvfølgelig ikke affisere av korkens eksplosive ferd i oppadgående retning. Hun er jo beintøff. Det var først når boblene traff hånden hun hoppet. En skal aldri undervurdere de skumle boblene. Takk for besøket Oda, og gratulerer med dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s