Tirsdag på Sviskebrygga.

tirsdag_på_sviskebrygga_tommetanker

Vi satt i den fineste båden, inneklemt mellom manneinnkjøpte Tupperware-baljer med en overdådighet av hestekrefter og pågangsmot. Vi satt i ei tresjekte som nettopp er mesterlig pusset opp av en som kan. Det den mangler av hestekrefter tar den igjen i kos. Vi satt der og nøt den varmeste dagen sammen med noen tusen andre tirsdagssultne sommermennesker. Store båter med fylt til randen med småfulle brune voksne og bryggekanter med rytmisk dinglende ben satte stemningen denne tirsdags-aften. På andre siden av bådane lød flott musikk fra en liten scene. Sommersvisker kom på rekke og rad. Alle sanger med en anelse tilknytning til denne årstiden lød stemningsfullt utover kahyttene. Så fint og flott og smaken av sommer sitter nå godt i ganen. Kristiansand har virkelig noe å by på. Dette er en sommerby slik vi liker det. Og takk for at jeg fikk sitte i en båd langs ei brygge med kaldt øl og varme svisker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s