Se filmen først. Så se andre.

 

Error
This video doesn’t exist

“Jeg ser at du har det vondt.” Kanskje vanskelig å si til noen. Ordene innebærer en fortsettelse. Disse ordene krever en episode til. Du kan ikke bare si dette og gå videre. Men disse ordene kan lett forandre mottakerens liv. Kanskje også mitt.  Jeg må aldri undervurdere mine evner til å påvirke andres liv. Kraften jeg har. Vi må aldri undervurdere oss selv. Den muligheten vi har til å se andre og ikke minst, vise at vi ser andre er kraftfull. Dette vitnesbyrdet fra denne mannen er en rolig påminner.

Viktigheten av meg selv for andre. Viktigheten av deg selv for andre.

Se filmen først. Så se andre.

 

Og takk til Maya som minte meg på dette.

 

Filmen kommer fra https://www.facebook.com/upliftconnect/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s