Julestemning før tiden

Vi har ikke Nordlys her i sør, så vi må lage vårt eget. Jeg sitte her og jobber med julen og jeg smiler av det jeg selv lager. 13. desember er det premiere på det jeg sitter her og lager sammen med Kent. Et lysshow som skal dekke hele fasaden til vår stolte kirke. En vågal leder i Kvadraturforeningen i Kristiansand så det samme som vi så. Ledelsen i Kristiansand Domkirke og Arrangementsansvarlige i Kommunen delte vår visjon. Og fra en rekke av byens forretninger og bedrifter har vi fått midler til dette, noe som gjør at denne drømmen blir en realitet. Jeg sitter og smiler og tenker på alle barnas store øyne. Og gleden i foreldrenes øyne og smil hos alle sammen. Vi har en fin by. Vi bare pynter litt ekstra på den inn mot jul. Vi lager bilder og film og deilige effekter som vi håper skal spre seg inn i ryggmargen hos dem som ser på. Lysshowet er allerede en tradisjon hos oss i denne byen. I år blir det bedre enn i fjor. Jeg smiler og gleder meg til å se det selv om jeg vet hva jeg får se. Julestemningen har kommet til meg allerede.

Og har du muligheten så kom.juleshow_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s