Gleder meg til luke 13.

 

Error
This video doesn’t exist

Den 13. desember. På selve Luciadagen åpner vi opp luke 13. Dersom du står på plassen foran Kristiansand Domkirke akkurat da vil du se noe fantastisk som åpnes opp og kommer frem på fasaden til denne flotte kirken. Men fram til da jobbes det mye og hardt bak denne luken. Ting vi tror blir fint blir ikke fint og ting vi ikke har troa på får vi troa på. Lys og lyder og søyler og gesimser. Vi jobber med dem alle. Fram til premieren er det meste litt hemmelig. Vi i Bigwig gleder oss sammen med Kvadraturforeningen til å åpne opp denne luken for alle. 13. desember klokken 17.15.

Får håpe det kommer litt snø også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s