Hvem vinner kåringen; Årets fineste julepynt?

 

julelys_tollbodgata1

Julepynt Tollbodgata

I konkurransen om den beste julepynten, det beste julevinduet, fineste julebutikken, koseligste julegata, beste julestemningen, vakreste juletre og flotteste lyslenker så vet jeg ikke hvem som vinner i år. For det er så mye flott å se rundt om kring. Bålpanner i Skippergata, pynt i trærne i Parken, lyssetting på slottet, juletrær over alt, julekula på Nedre Torv, isbanen “Kompis”på Øvre Torv, Julebyen i midten, lyspynt i Posebyen. Til og med enkelte heisekraner er pyntet til jul. Og så kommer det jo juleshow på Domkirka. Kanskje det blir flott. Jeg så til og med en diger cabincruiser i elva som var fint pynta. Og SuperSpeed har fått på sine julelys. Det er så mye fint å se på og få julestemning av i Kristiansand at jeg vet ikke hvem som vinner kåringen om det aller fineste og mest stemningsfulle. Selv om vurderinger av slike ting er smak og behag og personlig synsing er jeg muligens inne på noe i min vurdering av hvem som ikke når helt opp i denne konkurransen.

For jeg tror jeg vet hvem som taper, og jeg sier som Harald Eia i Brille;

“Hva tenkte de her?”

julelys_tollbodgata

Julepynt i Tollbodgata

julelys_markens

Julepynt i Markensgate

 

julelys_nedre_torv.jpg

Julekula på Nedre Torv

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s