Mens jeg venta på bussen kom den røde bilen

Error
This video doesn’t exist

 

Jeg sitter her på buss-stoppet og undrer meg over at ikke flere tar bussen. Forbi meg siger køen. Alle disse damene og mennene alene i sine biler.  Hva med dem i den hvite bilen? Hvorfor tar ikke de bussen? Eller han i den lille sølvgrå el-bilen? Eller han i Audien? Eller de i den røde bilen? Det er vel like mange grunner til ikke å ta bussen som det er biler antar jeg. Men jeg antar også at de fleste av dem ikke er så gode. Tilværelsens uendelige letthet overtaler nok de fleste til å kjøre egen bil. For meg er bussen den beste måten å reise på. Tror kanskje de fleste ikke vet hvor lett det er å ta bussen. Reise sammen og ikke alene. Sitte og se på andre ting enn bilen foran deg. En dag vil kanskje noen av dem se lyset. Kanskje de i den røde bilen. Nesten slik jeg så det da jeg satt der i egne tanker og så på køen som sneglet seg forbi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s