Vi grodde skjegg på Geitåsen

geitåsen2_tommetanker

En anbefalt tur for små bein. Akkurat lang nok opp og litt kortere hjem. Tveit Turlag merker løypene godt så det er lett å finne akkurat den turen som passer deg. Vi parkerte inne ved fotballbanene på Solsletta i Tveit og tok grusveien opp den bratteste kneika. Som de geitene vi er grodde vi et skikkelig bukkeskjegg i løpet av runda. Med en 4 åring, med storesøster, på tur går vi like mye bakover som sidelengs og fremover. Der er jo det som er tur. Opplevelser underveis. Sporadiske sommerfugler og nyutsprungne granskudd undersøkes grundig på vår ferd. Og alle blåmerkene som viser oss vei skal berøres. Storesøster klarer jobben selv mens lillesøster må løftes opp for å ta på malingsflekken. Storesøster kom til 67 merker på vår runde. Hvilket betyr at bestefar og Famma måtte løfte den lille melsekken opp i lufta 67 ganger underveis. Vi gikk oppover og oppover til vi ikke gikk oppover lengre.

geitåsen5_tommetankerDa var vi på Geitåsen, 177 meter over havet og med utsikt til Varoddbrua og forbi. En perfekt plass for å nyte litt vann, kjeks og frukt. I bål-sesongen er det og et fint ildsted der. På turen nedover igjen passeres et av Ole Høilands hjemmesteder.

geitåsen4_tommetanker

Geitåsen er akkurat passe når beina bare er en halv meter lange. Og har du ikke korte bein med deg er valgene mange

Takk for turen.

Click to access 2019-04-06b_til-topps2019_a5.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s