Godmorgen byen

 

Noen ganger er det fint å løfte hodet sånn ca ved Rundingen og stille inn sidesynet sørover. Vri hodet litt og se ut av bussvinduet. Fram til nå har kroppen vært i en semizombi tilstand i bussetet. Jeg løfter hodet.  Ikke fordi rundingen og veien nedover er så fin, men i påvente av hva som kommer. For sånn ca akkurat på denne tia på året står sola litt seint opp. Akkurat som meg. Og sånn ca akkurat denne tia på året så møtes vi, sola og meg på Thygesonds Minde, på Lundsbroa. Den sender sine første stråler til meg like før jeg når kvadraturens faste grunn. Det er et flyktig øyeblikk, men fint.

Nok til å gi en god start på dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s