Fin utsikt fra Skipsreisheia for døve

skiperreisheia_tveit_tommetanker

For de som liker fly bedre enn fugler er dette midt i blinken. Turen starter rett ved rullebanen på Kjevik Flyplass. Det er mye lyd fra flyene. Mye. Men later du som du er døv går turen bra. Den går på fin grusvei og fine stier innover og oppover. Skogen er fin og fuglene mange. Du hører dem av og til innimellom fly som letter og lander en kilometer borte. Vinden tok med seg drønnet fra flyet og helt inn til der jeg var. Men rent bortsett fra det var dette en fin tur. Flott variert skog med brusende bekker og hemmelighetsfulle gransletter og myke myrer.

Skipsreisheia_tommetanker

Fra idrettsplassen på Kjevik kan du følge de rosa treflisene langs grusveien mot Hvalvika, og etter ca. 1 km står et nytt ”Til topps i Tveit”-skilt som peker til høyre inn i skauen. På vei oppover går turen videre på en godt etablert sti som stedvis kan være noe bratt og steinete.  Går du etter de rosa brikken hele veien kommer du til ei fin lita tjønn. Det gjorde ikke jeg denne dagen jeg tok en snarvei langs en flott bekk og inn i en mektig granskog. Over ei myr og tilbake til flyene.

ålefjær_kirkevei_1_tommetanker

kjevikskogen_tommetankerålefjær_kirkevei_tommetankerålefjær_kirkevei_2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s