Selvlensende skjærgårdsjeep?

isgårdsjeep_tommetankerPå en stille tur i båthavna møtte jeg Askeladden. Helt alene var han, uten sine gode hjelpere. Ei heller hadde han noen hjelpemidler. Helt alene og ganske kald vil jeg tro. Muligens surfende på sin aller siste bølge. evige_jaktmarker_tommetankerAskeladden 470 var glemt, og satt igjen for å dø. Eieren har nok misforstått dette med selvlensende båt. Vannet skal renne ut av seg selv står det i manualen. Lite forteller den at krystalisert vann ikke forsvinner så lett. Nei, det var nok en selvskuffende båt denne båteieren burde investert i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s