Kjære barberskumprodusenter.

barberskum2_tommetanker

Senk trøkket. Dere tjener på mitt overforbruk. Dere tjener på å sette opp trykket. Dette er et manneproblem. Eller . . . Sikkert også et dameproblem. Problem for alle som velger å barbere seg med barberskum eller barbergel og barberhøvel. Det er et overforbruksproblem som barberskumprodusentene nyter godt av. For inne i de fine boksene med barberskum og gel et det også litt trykkluft. Dette trykket sørger for å sprute ut barberskum/gel i hånden din i det jeg presser ned utløsermekanismen på boksens topp. Problemet her er sammensatt. Det handler om trykk og timing. Dette i seg selv er en utfordring tidlig om morgenen. For i en semivåken tilstand foran speilet hvor jeg bare skimter mitt eget speilbilde kan det være en utfordring å trykke akkurat mykt nok på barberskumboksknappen. Vanligvis ender det opp med barberskum nok til å kunne barbere 2-3 stk. Erik Hivjuer. Trykket i boksen er for stort rett og slett. Det skal bare en bitte liten dytt til for å få nok skum ut i hånda. Og jeg trenger ikke mye barberskum for å dekke mitt lille skjeggstubbansikt.

Så kjære barberskumprodusenter. Bidra til mindre forbruk. Senk trykket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s