Julenissens ønske lot seg ikke etterkomme.

juleparkering2

Kanskje kommer nissen? Eller? Syntes jeg kjente lukten av svidde meier og vrinskingen fra sliten reinsdyr. En ting er at julenissen kan hive på seg en frakk og bevege seg usynlig ute blant oss der han venter på lysshowet. En annen ting er kjøredoningen. Hans framkomstmiddel blir lagt merke til. Og reinsdyrbæsjen eimer. Selvfølgelig er vi beæret over at han finner tid til dette i en ellers travel tid. Tror det er fjerde gang jeg ser sleden der nede. Han sendte tidligere ut en forespørsel til oss om at vi ikke heller kunne vise juleshowet uti februar en gang. Han hadde litt bedre tid da.

Dette kunne vi ikke etterkomme selvfølgelig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s