Nattevandring til Møvigveden

nattevandring_tommetanker

En tur for prat. En tur hvor mørket omslutter oss og viser oss kun det som lyset treffer. En annerledes tur. Møvigveden er et yndet turmål om sommeren. På stille varme solfylte dager. Utsikten derfra er slående. Havet, fyrene, Flekkerøya. Det er virkelig fint. Kristiansand er omkranset av fine turområder. Flott vedlikeholdt av turlag. Godt merket.

Denne gangen tok vi turen i mørket. Vi startet ved Voie Kirke og endte opp ved Voie kirkegård. En stille tur i regnvått terreng. Vi hørte uglen tute borti skogen. Vi hørte bekkene bruse fornøyd. Vi hørte hverandre. Turen var like fin i mørket.

Error
This video doesn’t exist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s