Dette kan umulig være Bare Blåbær

Jeg ville heller satset på RekoRingen enn Meny når det kommer til blåbær. Tror kortreist er bedre enn langreist. Det kan umulig være bare Blåbær i disse bærene på Meny. For av erfaring fra når jeg plukker blåbær om sensommeren blir jeg blå på henda og buksa og ræva og bærene safter seg med en gang. Og ligger de bitte litt ute på benken kommer andre sopper enn meg til å krype inn i bærene. Så derfor undres mitt enkle sin noe over disse ferske Blåbærene de selger på Meny. De er omtrent så langreiste som det er mulig å komme. De er plukket i Peru! PERU? Kanskje blåbærene der nede er parra med litt pulver fra valmuer for lengre holdbarhet. Hmm. Jeg tror jeg lar disse bærene være. Diese Blauwe Bessen.

Ønsker du kortreist og god mat kan absolutt det lokale nytes og smakes. Lokal mat i alle varianter fåes i Rekoringen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s