De tok min uskyld

ølbrikker2_tommetanker

For noen få år siden var jeg 18 år. En skikkelig fyr med sunne interesser. Allerede da var jeg glad i havet, i brettseiling. Jeg var den gang sånn mellomglad i skogen. Min far var orienteringsløper og gav aldri opp håpet om at jeg skulle finne frem til en post. Det hendte jo jeg gjorde det, men sjelden den rette. Men når man fyller 18 så tar man sine egne valg og fyller gjerne. Og opp av skuffen min kom det minner fra de første skummende fristelsene. På Bowlers steakhouse i Dronningens hadde de moderne mat,- Pizza. Hos øl-andersen hadde de gammeldags moro,- Øl. De tok begge min uskyld. Først stappmett av deilig pizza på bowlers. Noe senere kom den opp igjen på grunn av ukloke innkjøp hos Øl-Andersen. Minnene er mange. Noen har forsvunnet, men de gode sitter igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s