Vær på den sikre siden så møtes vi på den andre siden

God morgen alle sammen! “God Morgen meg i ræva” , sier dere lett irritert. “Klokken er snart 10.00, vi har vært oppe lenge! Og vi har fortsatt corona å tenke på”. “Du lever et privilegert liv”, tenker dere. “Det er jo bare deg og din kone. Ingen unger som spretter opp klokken 07.21 på en søndags morgen. Ingen som kan komme hjem fra skole og barnehage og buss og trening og smitte hue av deg.”

Og ja, det stemmer jo det. Jeg sier god morgen for det er en god morgen. For meg.  Jeg kan ikke fortelle deg at din morgen er god, men jeg kan sende et ønske til deg om det. Ønsket er oppriktig, for jeg vet at en fin start lager ofte en fin fortsettelse. Og for meg varer morgenen helt til den tar slutt. Om det er 08.00, 09.54 eller klokken tolv. Selv om jeg bor et stille liv og kan sove lenge, så gjorde jeg ikke det i dag.

Klokken 07.21 stod jeg langsomt opp. Aktivitet går langsomt i disse fjesmaskedager. Jeg stod langsomt opp og lagde en langsom frokost til meg selv. Solen som langsomt flommet inn i stua var av den vakre seine sorten og utsiktskaffe smaker bedre enn vanlig kaffe. Jeg tok på meg mitt frokostmunnbind og nippet til kaffen. Vet aldri hvor smitten er.

Og alle mine ønsker går til alle jeg kjenner og resten, med tro på at også dere kan ha en fin dag.

Vis hensyn, vis glede, vis omsorg, ta kontakt. Og er vi på den sikre siden kan vi møtes på den andre siden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s