Under sperregrensa

Valgets kvaler er over. Skal, skal ikke. Kald, kald ikke. De valgte er valgt. Jeg synes det var et godt valg og har troa på Norge fremover. Det jeg ikke har like stor tro på er hyttelivet. For første gang krøp temperaturen under sperregrensa. I dag morges var det under 10 grader ute. Det er da vi finner ut at vi må hjem. Hjem til husets lune sofa og varme i gulvet. Men det er kanskje på tide. Vi har nytt hver dag vi har vært på Valsvikodden. Nesten 3 måneders sommerferie med bølgeskvulp som innsovningsmiddel. Så valgdagen endte med et valgresultat under sperregrensa. Nye rutiner og lover og gjøremåter må innføres på nytt. Dusje i varmtvann er et av de mer positive resultatene av hjemflytting. Tapet av utsikten er av de negative.

Men vi sees til neste sommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s