Over vann etter bekken ved Terjevann

Planen var å gå rundt fine Terjevann. Det hadde liten hensikt. Vi kunne like gjerne gått gjennom. Vassendgubbane trakk på seg lange longs og lag på lag med gortex før vi stupte ut i skogens mørke i går kveld. Det var høy luftfuktighet og ennå høyere bakkefuktighet i Vågsbygdskogen. Og siden vi ikke var i Vågsbygdskogen men bare i Skauen så var det ennå våtere der. Det var vann over alt. Stiene var blitt til bekker og myrene til tjern. Til vår glede hadde regnet stilnet. Men du verden. Så fint det er å se skogen på nært hold en regnværsdag. Du ser det du ser i lyset fra hodelykta. Av og til går vi uten å prate. Av og til skravler vi som kaluner. Og skogen rundt Terjevann er allsidig. Fin Bjørkeskog, åpen furuskog og noen helt enorme grantrær ved slutten av turen. Bekkene buldret og små piplebekker ble til frådende fosser. Flott. Der inne et sted er det visst og en fantastisk fin Barlindskog. Den får jeg spare til en solskinndag. Videre vekslet vi mellom ulike teknikker på vår ferd gjennom den våte skogen. Både rygg, bryst og butterfly ble testet. 6 Vasstrukne menn med smil om munnen kom til slutt ut av skogen og inn på fast grunn. Takk for turen.

One comment

 1. Post Andøya Industripark · February 17, 2022

  Hei igjen Tom,

  Flott beskrivelse av gårdagens opplevelse. Selv takk for turen…

  Svein Erik Halvorsen

  BARRUS CAPITAL AS
  STRANDHUSET – Andøyfaret 15
  N-4623 Kristiansand S
  NORWAY

  Phone: +47 957 87000
  Mobile: +47 907 20530
  E-mail: svein.erik.halvorsen@barrus.no

  17. feb. 2022 kl. 11:27 skrev ! :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s