Hole in seven

Det er overraskende langt en frisbee kan renne om den først legger seg på ryggen. Da kan du se langt etter Birdie, Eagle, Par, Bogey, Dobbelbogey, Trippelbogey. På en våt dag var jeg alene i skogen ved Sukkevann. Kanskje det var flere, men sikten var dårlig. Det surkla i skoan og kluten jeg så profesjonelt skulle tørke brettene med var kliss-klass etter første tørk. Det gikk som det gikk og jeg gikk og gikk. Diskene ville av og til i kurven. Og av og til ville de ake i akebakken. Tror den lengste sklituren var opp mot 50 meter. Jeg vurderer å pigge brettene. Eventuelt dekke de med antisklimaterie. Diskene jeg jeinte av sted fadet inn og ut mellom trærne. Speeden var påtakende lav til tider og korteste kastet jeg hadde var i minus. Jeg traff nærmeste tre og disken havnet bak meg. Irriterende. Men så kom det en Eagle og jeg smilte igjen. Runden ble på pluss 17 som er bra med tanke på akebrettkastene som tok sine ekstrapoeng.

Men du verden. For en fin sport allikevel. Presisjonskast og treklyving hand i hand.

Takk til Sukkevann Frisbeegolfklubb for en fin bane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s