Å gjøre en flue fortred

Jeg er ikke noe glad i fluer. Det beste de kan gjøre er å fly vekk. Ta kollektivtrafikken oppover mot nordishavet, eller rett og slett kaste seg inn under harde skosåler. De små zummende plageflyvetingene har vel en nytteverdi i det store økosystemet. Men ikke i mitt lille. Surrende små monstre som havner i halsen under sykkelturen akkurat i det du sprenger simultan muskulær kapasiteten på toppen av en bakke og bare må ha luft, bare må ha det. Eller når de teite fluene lider en langsom død inni øret. Surrende i timesvis før du får de ut. Kanke si æ lier det no særlig. Men du verden de kan brukes til mangt. Hva med å illustrere hvor rask en drill kan være. Tøff ide. La oss som tar poenget tenke hvor vanvittig god den drillen må være.  Nok en gang. Hill, hill. Og om ikke andre: Aus Hamburg. Jung Von Matt. Tror kanskje det var der jeg burde jobba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s