Mine grufulle måkevenner. Håper makrellen drar snart.

Styggere måker skal en lete lenge etter. Og jeg som er glad i måker. Vi har 2 halvtamme av sorten fiskemåke som kjenner oss og følger oss rundt på hytta om sommeren. Skikkelig koselig. De piper når de er sultne og vi deler av vår overflod. Men de ekke alltid søde. Når min far kommer inn fra havet med makrell i båden blir vi dumpa. Ditscha! Da fokuserer de på blod, pappa, tarmer og slo. Gørr, gørr, gørr. Min far kvesser kniven, sløyer og slenger. Det er blod og måker overalt. Skikkelig armageddonmassakre fra helvete. Minner om salg på Sørlandssenteret. Bare å holde seg unna. Må unngå å bli slurpa ned av ei stor stygg sildemåke. Makrellhauan glir ned som ingenting. Første ett,- så tre til.    Gudd å stygge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s