Gudd å flink jeg var ved Timenes.

En gang malte jeg. Akvareller. Vannmaling. Jeg tuslet da også. Men da tuslet jeg med skisseblokk og ikke kamera. I en lånt leilighet på Hovden sist helg ble det et hyggelig gjensyn. Kjærlighet ved første blikk. Gammel kjærlighet ble som ny. En gave jeg hadde gitt og glemt dukket opp på veggen i den lånte leiligheten. En akvarell signert meg selv. Jeg så på den en stund og nikket og smilte. Jeg var flink en gang. Motivet var en bekk ved Timeneskrysset som nå ligger i rør under asfalt og ikke er like godt som motiv. Jeg vil male igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s