Sølvkroken Vikingsild eller AbuGarcia Toby 12g. Hvilken sluk er best?

Sølvkroken Vikingsild er en allround sluk med riller som skaper turbulens og lydbølger ved innsveiving. Vikingsild simulerer en skadet fisk, synker vibrerende og har meget gode kasteegenskaper. Den fester seg lett i blæretang og finnes i mengder langs Valsvikodden i Korsvikfjorden. 

AbuGarcia Toby 12g. Abu Garcia Toby en klassisk og velkjent sluk som går i dypt vann og er effektiv både i vann, sjø og elv. Toby passer perfekt til rovdyr fiske. Den har et fortrinn ved å sette seg fast i sjøgress, steinsprekker og trerøtter på bunn. Finnes i et par utgaver på ca 5 meters dyp ved brygga vår.

Sølvkroken Slukhals krabbe 35g har form og farge som en krabbe med en duskekrok som torsken bare må ha. Fiskes langs bunnen med rykkende bevegelser. Dette er den ultimate torskesluken. Også den ultimate kaste sluken. Kan med fordel bare kastes rett på havet uten å bry seg med å feste snøret i den. Fester seg i alt og er umulig å få tilbake på tørt land så snart den har fått oppleve det våte element.

Vi har til gode å få de gode middagene fra mine Thailndske venns fiskelidenskap. Men det ser ofte ut som hun får fisk og det er jo kult. Etter utallige oppfordringer om heller å satse på garnfiske fortsetter hun med stangfiske og sikrer videre drift for diverse slukutsalg i nærområdet.

3 comments

  1. Jarle Hammen Knudsen · June 9, 2012

    Mobber du?

    • tommeivind · June 9, 2012

      Sannhetens øyeblikk Jarle. Er du spandabel med slukene?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s