Langtidsvarsel.

langtidsvarsel_tommetankerPå kysten vest for Ådna og Siri forventes det til tider opprørt stemning og storm i utkastene. Vinstyrke opp til 14 promiller i sekundet kan føre til lokal fare for store bøller. Mens i sentrale strøk av Agder er de for det meste brisne, – spesielt på kysten øst for svina i sundene. Periodevis veldig brisne. Meldes opp til kraftig fyll. Enkelte kan være sky, eller delvis sky først på dagen. Varierende snakkesalighet utover kvelden og det forventes ustadighet samt mindre vandreaktivitet og blygsel helt i nord. Stilner utover kvelden og natten. Enkelte lokale tilstander av blikk stille pluss litt oppgulp av fukt i morgentimene.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s