Unnskyld alle dere 111 menn

Beklager så mye for den ukomfortabilitet som jeg har påført deres ellers så stabile ekteskap. Men som alle andre homo sapiens med baller så gjør jeg ting før jeg tenker. Jeg var ikke resultatorientert nok. Jeg skrev blogg om min kone i går. Jeg skrev pent om min kone i går. Jeg skrev at jeg var glad i henne i går. Og nettopp dette var likandes lesestoff for etablerte kvinner i alle aldre. Når var det noen av dere menn som gjorde likedan? Vi gjør det vel litt for sjelden alle vi menn. Og damer også for den saks skyld. Når fortalte du at du var glad i din utvalgte sist.

I går var det mange som leste min hyllest til min kone. 1111 i tallet. Hvis alle dere 111 sier til den dere bor sammen med at dere er glad i han eller henne i dag, så kommer det 111 ekstra smil til syne i dag i verden, og kanskje vanker det en klem eller noe ennå mer . . . .

Jeg fortalte min kone at jeg var glad i henne i går. Jeg skal gjøre det i dag også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s