Magi i Høvåg

Mens min kone var hos osteopat i Høvåg, venta jeg på trappa i Høvåg. Til den gamle banken i Høvåg. Mens min kone opplevde litt magi hos osteopaten i Høvåg, så opplevede jeg litt magi på trappa til osteopaten i Høvåg. Min kone lar ikke akkurat humla suse med sin sykdom. Hun har en ufattelig evne til å stå på og prøve det som prøves kan.  Jeg bare følger med. Og denne dagen lot jeg humla suse. Og det var magisk. Akkurat som humla svirrer tilfeldige planlagte ruter mot et mål, gjør vi det også. Vi finner litt honning her og der og samler på det slik at vi kan ta det frem på mer slitne dager. På trappen og innenfor trappen til osteopaten i Høvåg opplevde vi hver vårt stykke magi. Og humla suser forhåpentligvis ennå.

Osteopati =

Osteopatisk behandling stimulerer kroppens evne til å lege seg selv! Osteopaten bruker sine hender som “verktøy” for å undersøke og behandle pasienten.Ved den osteopatiske undersøkelsen letes det etter dysfunksjoner i muskelskjelettsystem og kroppens bindevevsnettverk som kan forklare pasientens plager.De fleste pasientene kommer til osteopatisk behandling med smerter og plager fra muskelskjelettappartet. Lokalisasjonen hvor pasienten oppgir å ha smerter og plager blir undersøkt, i tillegg blir andre områder i kroppen som anatomisk kan forklare pasientens plager, undersøkt.

http://www.osteopati.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s