“Sommer på Torvet” har flytta til Tresse

Ja det er på tide. Sørlendinger bør vende tilbake til sin lest. I dag er det Torsdag og av ny vane er det nok mange av oss som setter seg på torvet i kveld og drekker, og danser, og tafser og svimer av. Dette sommerens sydende og syndende torv vender i dag tilbake til normalen og neper og meloner av den rette sorten inntar plassen. Og alle oss som har trodd vi har vært på Ibiza bør vende nesen til Tresse. Der er det satt opp et telt for oss. Vi bør samle oss i flokker og gjøre som vi Sørlendinger er opplært til. Vi bør gjøre bot for våre synder og sjansen er her akkurat nå. Himmelekspressen har kommet til byen for å rense våre skitne torvtanker. Det skal bli godt, men prøv å ikke dans på bordene.

http://www.himmelekspressen.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s