Bli blodgiver

Øistein på jobben min er blodgiver. Med gjevne mellomrom kommer han blek men fattet på jobb. Stabber inn på kontoret med hull i armen og smil om munnen. Han har vært å gitt litt av sitt liv til andre. Gitt litt blod. Ganske stilig egengtlig. Alt det tar er bare litt tid, så kan du gi litt liv. Og slik gis det blodgaver til klinikker over hele verden. Også i Colombia hvor denne annonsen kommer fra. Hill, hill. Enkelt og flott fortalt. Blod gir liv. Takk til Leo Burnett i Bogota, Colombia som er byrået bak denne annonsen. Annonsen er laget for Røde Kors i Colombia og det aner meg at de muligens kan trenge en del blod. Det kreative teamet med blandt andre  Mauricio Sarmiento og Fernando Hernandez fortjener all ære.

One life saves another one. Donate blood.

https://www.giblod.no/forside.asp?level=7348

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s