The Sugle Protector

Kroisånts! Dette underlige bakverket fra Frankrike som er umulig å rettskrive rett. Dette søtlige, forførende næringsmiddelet som får tennene til å løpe etter vann over bekken. Denne søte saken som jeg etter sigende skal hatt et forhold til bag bua på Tveit. Ja Croissants. Bedre en fem og nesten bedre enn seks, men ikke syv, selvom åtte er ganske bra. Ett innovativt innpakningssystem dukket opp fra en pappeske på jobb. Det passet perfekt til min skjerm og gjorde derav nytten som suglebeskytter. For er man overdrevet glad i croissants blir skjermen fort fordervet av sugl og frådende fluider i det man googler dette fantastiske bakverket. Og som den betrodde leser vel nå har merket seg så er dette bare vrøvl.

Men sånn går no dagan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s