Osteopatens hvite katt

Det virker ikke. Alternative behandlingsmetoder virker ikke. Hvis vi ikke kan løse en sykdom på matematisk måte, så er det ingen vits i å prøve noe annet. Men hva skal en gjøre da? Den etablerte og offentlig skolerte legestanden står fast. De prøver og tar prøver og utreder og tester. Allikevel virker det ikke det de gjør. Jeg tror at det viktigste er å være åpen. Ha en sunn skepsis men samtidig delta i det du prøver. Men jeg skjønner legene og. De er utdannet og oppdradd og forventet til å gjøre slik de gjør og kan sikkert komme i trøbbel med legekongen og bli sett på av mange ugler om de lefler for mye med det hinsidige. Skal du først prøve noe så gjør det helt og fullt. Osteopati er noe legene ofte ser på som alternativ behandling. Noe som ikke virker på annet enn å tappe kontoen din. Vi var for ikke så lenge siden hos en Osteopat i Høvåg. Vi hørte at han var healer, men det benektet han selv. Han var osteopat sa han og tok i mot min kone for behandling. Det tok 10 minutter og kostet 600 kroner. Det var verdt det. Jeg tror ikke at noen kan få så godt rykte og gode tilbakemeldinger som han uten at det han gjør har noen effekt. Om det så er vår egen tro på å bli frisk de styrker, så la det vær med det. Det viktigste er jo at det hjelper. Litt stilig var det jo at det løp en hvit katt over veien når vi kom dit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s