Hemmelilge Sjørøverbukta i oktober

Når jeg var liten rodde vi dit. Når jeg var 16 seilte jeg dit på seilbrettet. Når jeg var 18 snekket vi dit med ei kasse øl. I går putret vi i 8 fot skjøvet frem av en 4 hesters Daihatsu. Bleiga hav med varm oktobersol. Til magiske sjørøverbukta. Denne hemmelighetsfulle lagunen med smalt innløp og ennå smalere utløp. Ved høyvann kan en snike seg ut bakveien med små båter. Bukta ligger på xxxx-øya og de fleste skjærgårdsjeeper på steroider fyker forbi om sommeren. Godt er det. Godt at Sjørøverbukta forblir et hemmelig lite sted for med plass til 2 barnebarnesinn med frodig fantasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s