Det er 8. desember og 26 cm snø og 26 kuldegrader og 26 i IQ

tomm_tomm_tommetankerJeg har vært mye på Hovden. På Hovdehytta med mamma og pappa og storebror. Fellesturer, fellesmiddager og felles snøballkriger. Turen opp hit fra Kristiansand tok ca. 6 Donaldblader. Og som ungdom ble jeg med i Oddersjå Slalomklubb. I etterpåklokskapens navn var nok det en glipp. Dersom en bor i -26_hovden_tommetankerKristiansand, et av norges mest snøfattige steder, er muligens ikke alpine grener det en bør satse på. Vel, siden jeg har 26 i iq og er en dust uten selvinsikt satset jeg på slalom et par år. Opp og ned til Hovden i Oddersjås gamle spybefengte buss uten varmeapparat. Overnatting på Hovdehyttas anneks uten varmeovn. Ikke ble jeg noe god heller. Men gudd å gøy. Nå er jeg i leiligheten til min bror. Heldige oss får låne den av og til. Kun 26 cm snø, så det blir lyngtoppturer som gjelder. Gamle ski sliter seg fremover med meg oppå. Det er kaldt og uendelig flott. Bittesmå skoger av is kler små bekker og elver. Hvis en åpner øynene så ser en så mye fint.istre_tommetanker

3 comments

  1. Marte · December 8, 2012

    Avis-skoger? Det må være et meget lokalt fenomen….?

  2. Marte · December 15, 2012

    Tihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s