Snillhetens boomerang.

 

Denne filmen er bare helt god inn i hjørnet av hjerterotsjelen til  to uker gamle pandaunger med tårer i øynene. Gjør noen glad i dag. Spontan omtanke. Smilet fra noen du hjelper som ikke forventer hjelp er fantastisk. Slik er det bare. Og smilene kommer hvis du er snill. Jeg har alltid hørt at jeg er snill. Min kone er også snill. Snillere enn meg. For hun tør å være snill med dem hun ikke kjenner. Jeg er altfor ofte altfor sørlandsk teit inneslutta sjenert til å gi en hjelpende hånd helt plutselig. Å vise spontan omtanke til fremmede. Men de gangene jeg allikevel har gjort det har belønningen vært stor. Og smilet fra noen du hjelper som ikke forventer hjelp får du fordi du fortjener det, og du vet det. Jeg skal prøve hardere . Være snill med flere. Også de jeg ikke kjenner. Gjør det du også. En fin film er laget for noen år siden. Om hvordan snillhet sprer seg. Snillhet kan skape en vakker og god kjedereaksjon. Finn fram lommetørkleet og se filmen. Full av eksempler til etterfølgelse. Fantastisk filmatisert i tillegg.

Jeg har skrevet om dette før men hadde neste glemt filmen. Den er bare god for hodet.

Prøv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s