Tren før du trenger treningen

atp_run_politiatprun_bullHe, he. Det er alltid lurt å være forberedt. Du vet aldri helt når du trenger å løpe. I går lekte jeg tikken med et barnebarn og en kamerat. “Du løper fort til å være bestefar”,- konkluderte kameraten. Fra fulle folk og barn skal en jo høre sannheten, så jeg sa: “Takk.”

atprun_lamaDet kan også være lurt å løpe dersom en Lama, Opprørspoliti eller en illsint Okse kommer etter deg. Reklamebyrået Propeg i Brazil og Art Director Gus Simões har laget situasjoner hvor det å kunne løpe hadde vært praktisk. Kunden er ATP Running Club og tør å vise annet enn joggende sprekinger i solnedgang. Hill, hill.

http://www.atprun.com.br/index.php

https://www.facebook.com/propegbr

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s