Tillitsfugl

tomine_tommetankerJeg er alene i verden om dagen. Kona har reist til andre siden av denne vasstrukne planeten. Og jeg har ikke råd til å dra etter. Heldigvis har jeg Tomine. Tomine er en velvoksen singel hann-svane. Og vi har funnet hverandre. Tomm og Tomine.  Så lenge jeg har brødskiver i handa vil han høre på mine ensomme bekymringer. Han sitter undrende og kikker på meg. Han hveser og slår meg med vingene av og til. Napper meg i tær og fingre med Donaldkjeften sin. Men det er greit. Guttevenner skal jo tulleslåss litt. Det er jo sånn vi viser vi er glade i hverandre. I starten lå han i vannkanten og lyttet til meg. Nå har han tatt steget opp på land og sitter sammen med meg og mine avsindig nitriste tomme tanker. Kult er det, og forbipasserende båtfolk stirrer på oss der vi sitter. Tomm og Tomine deler tid og tanker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s