Ny deltaker i Onsdags-seilasen

independence_onsdagsseilasStørrelse teller. Sånn er det i noen sammenhenger. independence of the seas tommetankerRiktignok ble Independence of the Seas diskvalifisert i gårsdagens onsdagsseilas i Kristiansand på grunn av motorhjelp, men han tok det med stoisk ro. Lot seg ikke affisere med seilbåtene som klunket i baugen. Han forlot byfjorden så 40 foterne skvatt rundt skjærrane. Et majestetisk syn. Og de av passasjerene som muligens ikke lot seg fascinere av lokal seilsport kunne for eksempel slå i hjel tiden i klatreveggen, surfebølgen eller badelandet om bord. Eventuelt i handle-gaten som er sånn ca på størrelse med Markens. skip_størrelser_tommetanker

Foretrekker du slike fritidssysler kan du finne neste cruise på lenken under.

http://www.royalcaribbean.com/findacruise/ships/class/ship/home.do?shipCode=ID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s