Nyttig for kastere av søppel i havet

ikkekast i havet_tommetankerEt lite oppslag som kan være nyttig for de av dere som kaster ting i naturen. Og her spesielt med tanke på sjøen og havet. Kaster du for eksempel en hyggelig liten plast flaske i sjøen er det en mulighet for at dine barns barnebarns barnebarns barn kan finne igjen den samme flasken. Selv om flasken forsvinner for den som kaster den, forsvinner den ikke allikevel. Er ikke det en liflig tanke. En fin liten fin plastikkflaske arv til etterkommerne. De tar kanskje opp arven og kaster ting i naturen de og. Eksempelets makt er stor. Jeg kjenner noen som ikke sorterer søppel i det hele tatt. Og jeg lurer på hvorfor? Hmmm. Lurer på om deres barn vil fortsette den arven. Vi kan alle begrense søppel ute i naturen, så ikke legg igjen ting som slekta di kan finne om 400 år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s