Det er godt når dusjen svikter

sommerdusj_tommetanker Jeg har en sommerdusj på hytta. En slik snedig sak som er stor og svart og som liksom skal varme opp vannet slik at vi i ren behagelig bedagelighet kan ta en sommerdusj etter et godt gammeldags laug i havet. Nå har det seg slik at dusten Tomm med Tommetanker ikke pakka vekk dette vidunderet når kulda satte inn i vinter. Resultatet ble sprengfrost og sprekk i dusjen. Noen vil påstå det var tiltenkt når en ser hva kulda resulterte i for noen dager siden. Dusjen virker ikke. Det vannet som skal bli varmet opp renner ut. He, he. Da må man jo hjelpe hyttegjestene på annet vis. Man er da hjelpsom.sommergjester2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s