Skinnende rene dekk til jul.

dekkvask_tommetanker

En morgen var det så glatt at jeg gikk på skøyter til jobben. Lite bekymret jeg meg om salmiakk, Zalo, ryggskrubb og nedvask akkurat da. Selv om det altså var såpeglatt.  Hofteknekk, Bambi, isbrodder og strøsand opptok alle mine tomme tanker. Og i det jeg seilte meg gyngende fremover med begge hender på ryggen og stivt blikk så jeg plutselig  en bil hvor eieren virkelig tar rengjøring på alvor. Litt rar plass å vaske dekkene på tenkte jeg, – men allikevel. Effektfullt er det sikkert.  Og det er muligens ikke så rart da vareautomobilen tilhørte selveste Effekt Rengjøringsbyrå. De er jo kjent for å gjøre alt skinnende rent. De virker seriøst opptatt av moppbasert vask av gummierte bildekk. . . . . .

Eller kanskje det hele var en dekkoperasjon på grunn av glatta..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s