Hei verden! God påske.

god_påske_tommetanker

Jeg er naiv. Jeg er meg og naiv. Naiv og lykkelig med det. Jeg har større tro på det gode i mennesker enn det stygge. Og jo flere som ser verden som meg, dess bedre blir den, tror jeg. Skeptikerne sier jeg er dum og uvitende som har denne innstillingen. Kanskje det, men jeg tror ofte det er frykt som fører til stygge ting. Påsken ser jo ut til å være tiden for grufulle handlinger. Vi markerer den vel egentlig også fordi noen folk en gang for lenge siden spikra en mann levende fast til et kors. Han hang der til han døde. Det skjer stygge ting mange steder i vår verden. Smellene i Belgia nettopp skapte frykt og redsel og sorg. Det er mange som spiller på vår frykt for å samle styrke. Men dersom det er sant at frykten gir vinger, så bør den fly langt vekk. En ung dame i Brüssel sa hun ville ut å spre mer kjærlighet på grunn av terroren. Og jeg tror hun gjør det rette. Jeg tror at det gode kan fjerne frykt. Og åpenhet kan fjerne lukkethet. Så jeg ønsker alle en veldig god påske. Riktig god. Så god som bare en naiv dust kan ønske deg det. Vær god mot deg selv og andre så blir dette bra til slutt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s