Facerape

facerape_tommetankerNye tider, nye ord. Facerape. Uttrykket brukes og misbrukes. Facerape er sammensatt av ordene Facebook og rape og indikerer at noen forandrer på Facebook profilen din. De stjeler identiteten din. Da kan personlig informasjon og profilbilder bli endret, meldinger av ymse kvalitet bli sendt. På min profil vil du fort se dette når jeg begynner å snakke varmt om det å sitte foran TVn hele dagen. At jeg liker  å Spille Xbox og PlayStation. Det er tydelig bevis på at min identitet er stjålet. Facerape skjer når du forlater kontoret med facebook åpent. Sleipe og slu kolleger finnes over alt. Proffer kan også hacke profilen til deg som har PC-en koblet til usikrede trådløssoner. Vel den stakkaren jeg så på vei til jobb har opplevd den verste sorten facerape. Ikke i cyberspace med i virkelighetens 3D verden. Folkevogn varebilen er ikke lenger seg selv. Har mistet både sin identitet og drivkraft. Det er noe trist over dette motivet. Håper det finnes en himmel for biler også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s