Så havna jeg på akutten igjen

akutten_tommetanker

For 3dje gang på 5 år havna jeg på Akutten på sykehuset. Og for 3dje gang på 5 år feilte jeg ingenting. Første gang i 2011 hadde jeg Jetlag, andre gang i 2014 var jeg lemster og i går, altså 3dje gang var jeg der på grunn av litt småstein. Ikke min småstein en gang. Det var Stians. Jeg var egentlig bare å regne som besøkende. Eller besøk og besøk. Sønnen ringte i går kveld og sa at riene var begynt. Han skulle føde. En sønn av meg skulle føde. Og det ble komplikasjoner. Det er i hvert fall det legene sammenligner smertene med. Å føde. Og han skulle føde en nyrestein eller ti, i stedet for en unge. Gudd, jeg er glad det ikke var meg. Det så rett og slett dritvondt ut. Skikkelig dritvondt. Jeg tror fødsel er ingenting i forhold til dette. Damer er bare pinglete. Jeg tåler ikke smerte selv, så jeg forsøker å unngå både Galle- og Nyre stein og fulle menn fra Kvinesdal. Men han fikk smerter så det holdt. Jeg kjørte i masse over fartsgrensa hele veien til akutten med en smertemetta fyr ved siden av meg. Inne på akutten tappa de han for det han hadde av blod og tok så godt vare på han som bare akuttmottak kan. Jeg ble der til han nesten sovna før jeg snek meg ut av frykt for å bli lagt inn for ingenting igjen.

Det var godt å vite at han hadde rene staseslanger tilgjengelig.

staseslanger_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s