Fylkesmuseet bør flyttes i vinterhalvåret.

museum_is_tommetankerDet er ikke ofte jeg engasjerer meg i offentlige debatter, men nå tar jeg sagbladet fra munnen. Det har over tid blitt fundert og diskutert om hvor Vest-Agder Fylkesmuseum bør ligge. museet2_tommetankerKongsgård eller Odderøya eller Bredalsholmen. Jeg er så heldig at jeg hver morgen passerer denne samlingen av vakre gamle hus og bygdetun på min tuslende vei til jobb. Det gir som oftest en forsoffen ro i min naturlige sjel. Men denne mørke vinteren har gjort at jeg ser med andre øyne på museet.museet3_tommetanker I tillegg har min smugtitting på Åndenses Makt gjort at jeg vil hive meg inn i plasseringsdebatten. Det er rett og slett dritskummelt å gå forbi disse tomme (?) gamle bygningene i mørket om morgenen. Skygger i vinduene. Spor i snøen. Slamring i dører. Det endte med at jeg spurtet i en halvmeter snø de 500 metrene det tar å passere dette bolet av zombier og gjenferd. Gudd. Så derfor foreslår jeg å flytte museet vekk fra min morgentrassè i vinterhalvåret for så å flytte det tilbake på våren når fuglene kvitrer og spøkelsene har ferie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s