Direktereklame. “The other side of America!”

queer_travel_demount_rushmoreGay Angebote für jeden Geschmack!

Ofte er budskap godt skjult i reklamer. En ser for eksempel en reklamefilm som er fantastisk bra og flott lagd. Sikkert med millioner i budsjett. Etter filmen husker du filmen men ikke for hvem den reklamerer. Produktet eller firmaet forsvinner i historien som fortelles. De som lager den drukner seg selv i produksjonen og overser hensikten. Slik er det også med masse annonser og dramatiseringer. Historien overdøver budskapet. Mens andre igjen husker du. Ideene er overraskende gode og så sterkt knyttet til budskapet/produktet at det brenner seg fast enten du liker det eller ikke. Det er det vi strever etter vi kreatører. Jeg har alltid et ønske om å gi kunden mest mulig valuta for pengene. Jeg ønsker å treffe kundenes kunder med det jeg lager. Akkurat det har reklamebyrået Scholz & Friends i Berlin, Tyskland klart. Art Director Sebastian Kaufmann legger ikke mye i mellom i annonsen for et reiseselskap med Homofile som målgruppe. Homoreiser til America er nå noe jeg husker. Sannsynligheten for at jeg benytter meg av tilbudet er liten men jeg husker annonsen. De viser baksiden! av et av verdens mest kjente landemerker, Mount Rushmore, og knytter det rett og slett til baksiden! Hill, hill.

Og som reisebyrået selv sier: Queer travel – individuell. Gay Angebote für jeden Geschmack vom Hostel bis zur Villa!

http://www.queer-travel.de/

http://www.s-f.com/group/de/creation/classics/weru/91/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s