Fotograferingens gleder.

omax2Jeg liker å fotografere duer i parken, eller bølgenes evige rulling mot stranden. Selv har jeg et Canon Kompaktkamera. Et veldig bra kompaktkamera, men dog,- et kompaktkamera. Og jeg tar mye bilder og har kamera med over alt. Så slitt har det blitt nå, at jeg vurderer å kjøpe nytt. Og det må jo bli et med vidvinkel. omax1Da kan man ta bilder av store landskap, eller de små nære ting i et større bilde. Man kan fokusere på de gale tingene og få med de rette motivene. Fantastisk. Det er nok denne gleden til fotoet som har inspirert Art Director Raylin Valles i Reklamebyrået Publics i India. Man kan ta flotte bilder av duer, bølger og store utsikter. Hill, hill og he, he. Jeg må begynne å spare.omax3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s