Klar for beachen?

Fat_cant_hidefat_cant_hide_2Varme dager og færre lag med klær er i horisonten. Og for de av oss som ikke er Helsestudio Faddere finnes det en løsning. Finn frem malesakene og la selvrespekten fare. En aften med penselen i hende kan utgjøre en stor forskjell på svabergene. Shorts, speedo og singlet kan trygt hentes frem fra sommerskuffen. Jeg fant frem litt gammel Butinox allværsbeis, gamle taggeboxer og bengalakk og gjorde et testforsøk en kveld jeg var alene hjemme. Det kan ikke anbefales. Resultatet ble kleint. Det måtte vekk.  . . . . . Etter å ha ligget nedsunket i et badekar fylt med whitespirit i 11 timer forsvant endelig malingen.

Jeg tok feil! Jeg, ja. Det er lurere å  velge trening. La mageskvalpet stumme før du kaster deg ut i bølgeskvulpet. Reklamebyrået Kolle Rebbe ( eller som de på strukturert tysk selv kaller seg: Kolle-Rebbe Kommunikationsagentur) i Hamburg og et team av Art Directors med Ralf Bierhenke, Moritz Hake og Johannes Wölfel har vist at vinterens festivitas er umulig å skjule. Hill, hill.

http://www.kolle-rebbe.de/arbeiten/

http://www.kingdom-of-sports.de/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s